All träning ställs in tills vidare!

Information in English will follow.

Med tanke på den senaste utvecklingen av Coronaviruset Covid 19 tar vi beslutet att all träningsaktivitet på Linköpings Judoklubb ställs in under mars och april. Det är ett tungt besked men vi är en av flertalet kampsportsklubbar med denna uppfattning. Säkerheten måste komma i första hand
//Styrelsen

Because of the rapid expansion of the Covid 19 Corona virus we have decided to pause all training in Linköpings Judoklubb during march and april.

It is an unfortunate decision however we are one out of an increasing amount of martial arts facilities that have taken these types of safety meassures. The safety of our members are our top priority. We will keep you up to date on any changes// the board.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.