Träning startar i begränsad omfattning!

Glädjande nyheter!!!, sommarträningen drar igång onsdagen den 24e Juni 19:00, dock med vissa restriktioner på grund av rådande situation.

Vi måste tyvärr begränsa deltagarantalet till 10 personer, dvs 5 par. Föranmälan sker till Lasse Karlsson på lasse@linkopingjudo.org. Alternativt på telefonnummer: 0705311405.

I klubbens riktlinjer prioriteras hygien (tvätta händer och fötter innan träning) detta är av särskild vikt vid rådande situation. Vidare vill vi även förmedla att tanken är att man under dessa speciella omständigheter tränar med i huvudsak samma partner, därav skapar vi denna sommargrupp främst för dem som vet att de kommer att närvara vid de flesta tillfällen. (instruktörer kommer att se till att detta följs)

Vidare ska tilläggas att utomhusträningen som anordnats varit en succé och dessa kommer att fortsätta under sommaren.

Vi följer Folkhälsomyndigheten samt Judoförbundets riktlinjer och är försiktigt positiva om träning inom den närmsta framtiden. Omfattningen av vår verksamhet kan därför komma att ändras om andra direktiv från nämnda organisationer förefaller. För att få delta på träningen ska man ha varit symptomfri inom de senaste 14 dagarna.

Symptom som avses är följande: hosta, feber, diarré, andningsbesvär, snuva, nästäppa, halsont, huvudvärk, illamående, muskel- och ledvärk.

Tack för ert tålamod under denna prövning, jag hoppas att vi syns på mattan under normala omständigheter snart. //Muhamed

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.