Uppdaterad information kring corona!

På grund av rådande omständigheter har klubben utarbetat riktlinjer kring hanteringen av Corona. I klubbens riktlinjer prioriteras hygien (tvätta händer och fötter innan träning) detta är av särskild vikt vid rådande situation. Känner du minsta symptom stanna hemma till du varit symptomfri i minst 2 dygn.

Vi kommer inte tillåta några gästtränande från andra klubbar. Försök håll dig till din egen “judofamilj” och träna samma dagar och med samma träningskompisar. Följ FHM:s rekommendationer och Svenska judoförbundets som du hittar på länkarna nedan.

https://judo.se/2020/06/med-anledning-av-utbrottet-av-coronavirus/

https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/skydda-dig-och-andra/

Vi har även infört viss förhållningsregler nere i dojon. När du kommer gå direkt till omklädningsrummet och byt om. Sedan väntar du i klubbrummet till det är din tur att träna. Gå inte in på mattan innan ditt pass börjar och gruppen innan har lämnat mattan. Ingång till mattan kommer ske via klubbrummet. Du som tränat, lämna mattan så fort som möjligt för att ge plats till nästa grupp. Utgång sker genom dörren som leder ut i hallen.När det gäller barn ser vi helst att ni lämnar barnet uppe vid dörren och inte följer med ner för att titta på träningen eller vänta i våra lokaler. Detta för att undvika trängsel. Om ni måste vara kvar för att barnet absolut inte vågar vara kvar själv till en början gäller samma regler för ingång till mattan. Inne vid mattan gäller dessutom en familj per soffa och håll avstånd till varandra. I trapporna är det högertrafik som gäller, tänk även här på att hålla avstånd till varandra.

Alla måste ha med vattenflaska för vi tillåter inget spring till omklädningsrummet under träning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.