Träningar med Kenny Kling inställda!

Den planerade träningen med Kenny Kling på lördag måste tyvärr ställas in. Sviterna av pandemin gör sig påminda på många sätt och det tar längre tid att hitta tillbaks till vanliga träningsrutiner än vi hoppats på. Men vi vet att deltagarantalet stadigt kommer att öka och att vi är många som längtar efter att kunna fokusera på vår judo igen. Kenny ser också fram mot att komma och dela sina kunskaper med oss så fort omständigheterna tillåter. Det kan bli i slutet av denna termin, eller senare i höst. Vi får ha tålamod och planera på lång sikt. Det har tagit oss alla många år att komma till vår nuvarande nivå. Att ständigt sträva framåt är lika självklart som att det kommer finnas hinder på vägen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.